0 Ks
0 Ks
0 Ks
0,00
Nákupný košík je prázdny.

Do pokladne

Sila prírodnej fermentácie

Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov!

E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
11,89 10,11 -15 %
Na stiahnutie ihneď
i: 44362 n: 80902025r: 100070
Tlačená kniha
Brožovaná
13,99 11,89 -15 %
Skladomi
Knihu odovzdáme dopravcovi
maximálne do dvoch pracovných dní.

Posledná aktualizácia skladu 25. 04. 2024 7:54
i: 40797 n: 80902018r: 100070
Zakúpením knihy získavate nárok na darček = knihy zadarmo
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr.

V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu či šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.
 

Prečo nakupovať u nás?
99 %
titulov skladom
Poštovné
od 2,10 €
Ukážky
u väčšiny kníh
Doprava nad
35 € zdarma
Cena za dopravu – Slovenská pošta – Balík na adresu
Hmotnosť zásielky Poštovné
do 500 g 0,80 €
do 1 kg 1,40 €
do 2 kg 2,80 €
do 5 kg 3,20 €
do 10 kg 4,00 €
Objednávka nad 35 € ZADARMO

V cene je zahrnuté aj balné a DPH

Osobný odber je ZADARMO

Tlačená kniha

Dátum vydania: 27. 08. 2021
ISBN: 978-80-8090-201-8
Formát/strán: 144x207, 256 strán
Nakladateľ: SX.Publisher.

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Veľkosť: 2.06MB | 5.84MB | 1.45MB
Druh ochrany: Sociálna ochrana
Nakladateľ: SX.Publisher.

Poškozené knihy


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam quis nulla. Nullam eget nisl. Nulla non arcu lacinia neque faucibus fringilla. Aenean fermentum risus id tortor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Phasellus faucibus molestie nisl. Quisque tincidunt scelerisque libero. Nullam lectus justo, vulputate eget mollis sed, tempor sed magna. Nulla non arcu lacinia neque faucibus fringilla. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. In enim a arcu imperdiet malesuada.
Sila prírodnej fermentácie

Tlačená kniha

Dátum vydania: 27. 08. 2021
ISBN: 978-80-8090-201-8
Formát/strán: 144x207, 256 strán
Jazyk: Slovenčina
Nakladateľ: SX.Publisher.

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Veľkosť: 2.06 MB | 5.84 MB | 1.45 MB
Druh ochrany: Sociálna ochrana
Jazyk: Slovenčina
Nakladateľ: SX.Publisher.

Sila prírodnej fermentácie

Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov!

E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
11,89 10,11 -15 %
Na stiahnutie ihneď
i: 44362 n: 80902025r: 100070
Tlačená kniha
Brožovaná
13,99 11,89 -15 %
Skladomi
Knihu odovzdáme dopravcovi
maximálne do dvoch pracovných dní.

Posledná aktualizácia skladu 25. 04. 2024 7:54
i: 40797 n: 80902018r: 100070
Zakúpením knihy získavate nárok na darček = knihy zadarmo
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr.

V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu či šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.
 
Prečo nakupovať u nás?
99 %
titulov skladom
Poštovné
od 2,10 €
Ukážky
u väčšiny kníh
Doprava nad
35 € zdarma
Cena za dopravu – Slovenská pošta – Balík na adresu
Hmotnosť zásielky Poštovné
do 500 g 0,80 €
do 1 kg 1,40 €
do 2 kg 2,80 €
do 5 kg 3,20 €
do 10 kg 4,00 €
Objednávka nad 35 € ZADARMO

V cene je zahrnuté aj balné a DPH

Osobný odber je ZADARMO

O autorovi

Sandor Ellix Katz
SANDOR ELLIX KATZ (*1962) označuje sám seba za fermentačného fetišistu. Jeho posadnutosť fermentáciou sa objavila spolu s nadšením pre varenie, zdravú výživu a záhradkárstvo. Keďže je už tri dekády vážne chorý, považuje fermentované potraviny za jednu z najpodstatnejších zložiek svojho jedálneho lístka. Pochádza z New Yorku, ale žije v komunite ľudí v Short Mountain uprostred lesov a divokej prírody štátu Tennessee.

Po prevratnej knihe Sila prírodnej fermentácie (v origináli Wild Fermentation, prvýkrát vyšla v roku 2003), ktorá sa stala celosvetovým bestsellerom a ovplyvnila celú generáciu milovníkov jedla, vydal v roku 2012 rovnako úspešné Umenie fermentácie (The Art of Fermentation, kniha získala ocenenie James Beard Award). The New York Times označili Sandora Katza „za jednu z nepravdepodobných rock stars americkej kulinárskej scény“.

Popri početných workshopoch, ktoré organizuje po celom svete, stihol pripraviť dve nové knihy: Fermentácia: Sprievodca starodávnym umením kultivácie potravín od kombuchy po kysnuté cesto (Ferment: A Guide to the Ancient Art of Culturing Foods, from Kombucha to Sourdough, 2019) a Fermentácia ako metafora (Fermentation as Metaphor, 2020).

Hodnotenie čitateľov

Neověřené recenze: Knihu ešte nikto nehodnotil. Prihláste sa do svojho účtu a buďte prvý!

Zobraziť všetky recenzie Prihlásiť sa

Čitatelia, ktorí si kúpili túto knihu, si ďalej kúpili

Tlačená 14,14 -15 %
E-kniha 12,02 -15 %
E-kniha 5,99 -15 %
Tlačená 9,50 -15 %
E-kniha 8,07 -15 %
Tlačená 10,11 -15 %
E-kniha 8,60 -15 %
Tlačená 17,36 -15 %
E-kniha 14,76 -15 %

Prihlásenie sa na odoberanie newsletteru

Vyberte si, prosím, oblasti, ktoré Vás zaujímajú, a my Vám budeme zasielať informácie o knihách podľa Vášho záujmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Sprinx.AntiBot.Empty

Prihlásiť sa

Prihlásiť sa cez sociálne siete:

Registrace





Sila hesla:
 

 

Fakturačná adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.