0 Ks
0 Ks
0,00
Nákupný košík je prázdny.

Do pokladne

Všetko o údení

Rady, tipy, recepty

E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
7,81
Na stiahnutie ihneď
i: 30098 n: 27124008r: 10408
Tlačená kniha
Pevná šitá vazba
9,19
Skladomi
Knihu odovzdáme dopravcovi
maximálne do dvoch pracovných dní.

Posledná aktualizácia skladu 13.12.2019 8:57
i: 29059 n: 27120420r: 10408
Zakúpením knihy získavate nárok na darček = knihy zadarmo
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.

Tlačená kniha

Dátum vydania: 30.11.2018
Katalógové číslo: 61075
ISBN: 978-80-271-2042-0
Formát/strán: 166×235, 132 strán
Edícia: Kuchařky

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Veľkosť: 8.61MB | 9.09MB | 7.17MB
Druh ochrany: Sociálna ochrana
Všetko o údení

Tlačená kniha

Dátum vydania: 30.11.2018
Katalógové číslo: 61075
ISBN: 978-80-271-2042-0
Formát/strán: 166×235, 132 strán
Edícia: Kuchařky
Jazyk: Slovenčina

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Veľkosť: 8.61 MB | 9.09 MB | 7.17 MB
Druh ochrany: Sociálna ochrana
Jazyk: Slovenčina
100% 1 hlas

Všetko o údení

Rady, tipy, recepty

E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
7,81
Na stiahnutie ihneď
i: 30098 n: 27124008r: 10408
Tlačená kniha
Pevná šitá vazba
9,19
Skladomi
Knihu odovzdáme dopravcovi
maximálne do dvoch pracovných dní.

Posledná aktualizácia skladu 13.12.2019 8:57
i: 29059 n: 27120420r: 10408
Zakúpením knihy získavate nárok na darček = knihy zadarmo
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nehodnotil. Prihláste sa do svojho účtu a buďte prvý!

Zobraziť všetky recenzie Prihlásiť sa

Čitatelia, ktorí si kúpili túto knihu, si ďalej kúpili

Tlačená 6,57
Tlačená 11,50
Tlačená 7,70
Tlačená 4,16 -63 %
Tlačená 9,19
E-kniha 7,62
Tlačená 16,12

Prihlásenie sa na odoberanie newsletteru

Vyberte si, prosím, oblasti, ktoré Vás zaujímajú, a my Vám budeme zasielať informácie o knihách podľa Vášho záujmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Sprinx.AntiBot.Empty

Prihlásiť sa

Prihlásiť sa cez sociálne siete:

Registrace



 

 

 
Sila hesla:
 

 
 

Fakturačná adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.