Všetko o údení
Rady, tipy, recepty
10,12 € 8,6 € -15 %Na stiahnutie ihneď
i: 30098 n: 27124008r: 10408Tlačená kniha
Pevná šitá väzba
11,9 € 10,11 € -15 %Skladom
i Knihu odovzdáme dopravcovi
maximálne do dvoch pracovných dní.
Posledná aktualizácia skladu 19. 04. 2024 23:52
i: 29059 n: 27120420r: 10408 Zakúpením knihy získavate nárok na darček = knihy zadarmo
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.
Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.
Súbory na stiahnutie
Tlačená kniha
Vhodné pre vek:
Dátum vydania: 30. 11. 2018
Katalógové číslo: 61075
ISBN: 978-80-271-2042-0
Formát/strán: 166×235, 132 strán
Nakladateľ: Grada
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Veľkosť: 8.61MB | 9.09MB | 7.50MB
Druh ochrany: Sociálna ochrana
Nakladateľ: Grada
Tlačená kniha
Dátum vydania: 30. 11. 2018
Katalógové číslo: 61075
ISBN: 978-80-271-2042-0
Formát/strán: 166×235, 132 strán
Vhodné pre vek:
Jazyk: Slovenčina
Nakladateľ: Grada
E-kniha
Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Veľkosť: 8.61 MB | 9.09 MB | 7.50 MB
Druh ochrany: Sociálna ochrana
Vhodné pre vek:
Jazyk: Slovenčina
Nakladateľ: Grada
Všetko o údení
Rady, tipy, recepty
10,12 € 8,6 € -15 %Na stiahnutie ihneď
i: 30098 n: 27124008r: 10408Tlačená kniha
Pevná šitá väzba
11,9 € 10,11 € -15 %Skladom
i Knihu odovzdáme dopravcovi
maximálne do dvoch pracovných dní.
Posledná aktualizácia skladu 19. 04. 2024 23:52
i: 29059 n: 27120420r: 10408 Zakúpením knihy získavate nárok na darček = knihy zadarmo
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.
Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.
Súbory na stiahnutie